Ahşap Cafe Masaları

yazar:

kategori:

Restoran, bar, kafe ve otellerde en çok talep edilen mobilyalardan biri de ahşap masalardır. Sıcak ve misafirperver tarzları, onları mekanın dekorasyonuyla mükemmel bir şekilde birleştirmeyi sağlar. Rustik bir atmosfere uyum sağlayabilir veya farklı malzemelerle oynanan modern ve avangard bir mekanda kontrast noktası olabilirler. Ahşap kaplamalı döküm alüminyum taban, mobilyalara şıklık ve farklılık katar.

Kayın çerçeveli rustik ahşap masaları da tercih etmeniz mümkün. Bu tarz daha klasiktir ve bu tarz mobilyaların kullanıldığı geleneksel hanlar, tavernalar, yerel gastronomi restoranları için çok uygundur.

Rustik ahşap masalar

Rustik ahşap masaları farklı yüzeylerde bulabilir, böylece beğendiğiniz veya mekanın geri kalanıyla eşleşen tonu seçebilirsiniz. Masaların ahşabı çok dayanıklıdır, çünkü ona bol miktarda günlük kullanım sağladığına inanılmaktadır. Tüm ahşap masalar, diğerlerinin yanı sıra Angel sandalye, bistro sandalye veya bistro sandalye gibi hostel sandalyelerimizle birleştirilebilir.

Ahşap çerçeveli masalar ve alüminyum tabanlı masaların yanı sıra oldukça farklı ve aynı zamanda oldukça işlevsel bir tarza sahibiz. Kastilya ahşap masalar çam yapısından ve uyumlu tahtalardan yapılmıştır. Masayı farklı yüzeylerde (ceviz, bal, natürel, meşe, beyaz lake, siyah lake, kiraz, maun…) ve istediğiniz ölçülerde seçebilirsiniz.

Otel ve restoranlarda ahşap masa kullanmanın avantajları

Ahşap masaların en büyük avantajı üretim malzemesi olan ahşaptır. Bu, farklı şekillerde manipüle edilmesine ve kalıplanmasına olanak tanır, böylece farklı tasarımlar ve stiller sunabilirsiniz, ahşap işçiliğine hayranlık duymak için merkezi bir tabana sahip masaların detaylarına bakmanız yeterli.

Bu ahşap masalar, örneğin daha rustik tarzları tercih eden tavernalar, hanlar veya barbeküler gibi farklı iş modelleri için idealdir ve ahşap tüm odayı dekore eder. Ancak en zarif ve kozmopolit mekanlar için düz ve kare hatlarla tasarlanmış, paslanmaz çelik dokunuşlarıyla çok daha modern ve şık ahşap masalar da bulabilirsiniz. Yani bu masaların çok yönlü olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan bu çok yönlülük, diğerlerinin yanı sıra ceviz, bal, doğal, lake beyaz, meşe, siyah, kiraz veya maun gibi farklı yüzeylere de yansıyor.

Gerçek şu ki, iş modeliniz ne olursa olsun, ahşap masalar her zaman kalite, sağlamlık ve dayanıklılıkla eş anlamlı olmuştur ve her zaman da öyle kalacaktır. Yoğun trafikli tesisler için mükemmel bir resepsiyon mobilyası.

Bu ahşap masalar sadece iç mekan için kullanılmaktadır ve bu ahşap masaların maksimum dayanıklılık göstermesini istiyorsak bu talimatlara uyulmalıdır, güneş ve yağmur ve suya maruz kaldığında rengini kaybeden ahşap mobilyalara zarar verir.

Ahşap masaların ortak kullanım alanları ve temizliği

Kullanımlarla ilgili olarak öğle veya akşam yemeği için müşteri hizmetleri dışında herhangi bir şey belirtemeyiz. Bu somut bir kullanım ama ahşap masalar dokunsal olmayan başka amaçlara da hizmet ediyor, algıları kastediyoruz.

Ahşap masalar müşterinin imajını müşterinin zihnine yansıtma ve müşteride iz bırakacak zarif bir alan olarak konumlandırma gücüne sahiptir.

Çevrimiçi mağazamızda, tesislerinizi en iyi şekilde dekore edebilmeniz için geniş bir otel mobilyası kataloğumuz var. İç ve dış mekan masaları, sandalyeleri ve çeşitli aksesuarların geniş seçimi.

Bu masalar ahşabın tozunu almak için özel ürünlerle veya nemli bir bezle temizlenebilir. Bu masalar, iş adamı onlardan yoruluncaya kadar ömür boyu kullanılır çünkü ahşabın iyi yanı, geçen müşteriler tarafından zaten ağır bir şekilde cezalandırıldıklarında restore edilebilmeleri, ancak özel bir bakım gerektirmemeleridir.

Tüm ahşap masalarımızı keşfedin ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulun.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir